Raamattusivut ja kirjat / Bibles and books

Uskovalle tärkein kirja on tietysti Raamattu. On tärkeää, että heti uskonelämän alussa luet oikeaa käännöstä. Raamatuissa on vanhemmat käännökset tarkempia (vaikka kieli on vanhahtavaa). Raamattu on uskonelämän rakentumisen kannalta ihan ehdoton ja lue sitä joka päivä.  Lukemalla  opit tuntemaan Jeesuksen ja saat voimaa elämääsi. Raamattu itse kehoittaa 1 Pietari 2.2 ; halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen.

Alla linkit hyviin Suomessa tehtyihin Raamattusivustohin. Finbiblestä löydät kaikki käännökset ja voit ladata ne koneellesi tai lukea niitä näköiskirjana. Kaikki on ilmaiseksi ladattavissa  ja sivustolta löytyy myös Raamattuohjelmia puhelimeen ym.

http://www.finbible.fi
http://www.pyhakirja.fi
http://www.findbible.net
http://www.eubible.com          

http://www.kirjamission.fi    Tässä linkki hengellisiin kirjoihin.

Raamatun alkulehdillä kerrotaan maailman luominen ja mistä kaikki sai alkunsa ja Raamatun lopussa, ilmestyskirjan viimeisillä lehdillä kerrotaan miten kaikki päättyy.  Tähän väliin mahtuu sitten vaikka mitä esim;  Israelin kansan vaellus, Jeesuksen vuorisaarna  sekä Paavalin kirjeet seurakunnille. Lue ja tutustu  miten rikas aarrekammio Raamattu on ja kun luet sitä rukoillen, saat kokea miten ihmeellisesti Sana puhuu sydämellesi…

Huomenna kaikki on hyvin (pdf kirja)   

Yllä Jonathan Paason tarina kirjana. Lue miten raskaista olosuhteista Jumala voi nostaa uuteen elämään.